top of page

Avholdte arrangementer 

Nordiske konferansen om Karlstadmodellen 26 - 27. april 2019 i Karlstad, Sverige

10 årsjubileum for den årlige Nordiske konferansen med inspirerende og energigivende dager om "Språkträning som frihetskamp- på väg mot inkludering i skole og medborgarskap". For sammendrag fra dagene, trykk her.

Årsmøte i IAKM, lanseringsfest av Babblarna og fag- og visjonsseminar 2018

Den 15. og 16 november ble det arrangert Lanseringsfest med åpent seminar om taletrening med Babblarna, årsmøte og IAKMs fag- og visjonsseminar 2018. For en oppsummering av innholdet i de inspirerende og energigivende dagene se her. 

Nordiske konferansen om Karlstadmodellen 2018

Den 9. Nordiske konferansen om Karlstadmodellen ble arrangert i Thorshavn på Færøyene den 23 - 24. mars 2018, og samlet 150 deltakere fra Færøyene, Sverige, Danmark, Finland og Norge. Wenche RognIid, IAKM Norge har samlet inntrykkene fra konferansen her.

I forbindelse med konferansen ble det også avholdt årsmøte for IAKM.org og fagsamling for veiledere i Karlstadmodellen.

Nordiske konferansen om Karlstadmodellen 2017

Trondheim den 7. og 8. mars 2017 ved Dronning Mauds Minne Høyskole ble den 8. nordiske konferansen arrangert. Det ble samlet 115 deltaker fra Norge, Sverige, Danmark, Færøyene og Island. Temaet var Språktrening som frihetskamp – på vei mot et selvstendig liv og inkludering, sammendraget fra konferansen kan du lese her.

Avholdte kurs

25-26 mai 2019 "Ledarkurs steget före 3" med Irene Johansson i Arvika.

Steget före eller ett skritt foran er et kurskonsept for tegn- og språktrening. Det består av fire delkurs og kan sees på som et komplement til andre tegnkurs.

bottom of page